maanantai 29. huhtikuuta 2013

Iso hauiksinen baarikärpänen

Viime vuosien aikana rankka urheilu on kutistanut jo aiemminkin vähäisen baaripörräilyni ihan olemattomaksi, tätä nykyä käyn yöelämässä tyyliin kerran pikkujouluaikaan ja kerran kesällä. Nyt tuli poikkeuksena tähän vielä tämä kevätlauantai, mutta sehän on vain hauskaa!


Urheilu seuraa silti mukana minne menenkin.
Innokasta hauiksen kokeilijaa riittää ja on kivaa kun naiset tulevat kyselemään mm. treenijuttuja ja monet kehuvat hyvällä, vilpittömällä fiiliksellä kuka mitäkin (treenattua) ruumiinosaa.
Ei siksi että kaipaisin kehuja mutta on hienoa huomata että treenattua kehoa todellakin osataan arvostaa.
Moni tyttö kertoi myös kisahaaveistaan bikinifitneksessä, laji on selkeästi NIIN rantautunut koko kansalle!

Hauska juttu oli kun eräs mies sanoi "kilpailet varmasti ja laji..figure? Niinkuin sillä Alanderilla mutta sä olet varmaan alemmassa sarjassa". Reps *
Hyvä osoitus siitä millaisen illuusion lava ja lehdet ym.
luovat meistä bodynaisista ja vaikka itse esimerkiksi painan tälläkin hetkellä enemmän kuin Kotipohjan Pekka, terveisiä ja tsemppiä hänelle EM-kisaan ja luultavasti enemmän kuin moni nuorimies joka tuolla baarissa surrasi niin tuo kommentti summasi hyvin yleistä mielikuvaa.
Miettikää jos olisin ollut livenä sellainen vähän yli 40 kiloinen sirkka mitä pelottavan moni kilpailija nykyään on, tuokin kaveri olisi varmasti kokenut tulleensa kusetetuksi ja polttanut kämpille päästyään bodylehtensä!

Mitä meiltä sitten odotetaan ja mitä itse haluan tarjota?
Pakko myöntää että olisin itsekin hyvin pettynyt jos lähtisin innoissani katsomaan Kai Greeneä todetakseni ettei se ole naapurin ukkoa kummempi.
Samasta syystä fanitan erittäin paljon Lenda Murrayta (vaikka hän  edelleen on kehonrakentaja mitä itse en halua olla), näyttää hän lavalla käsittämättömältä mutta myös "siviilissä" fantastiselta:
huippu-urheilijalta, juuri oikealla tavalla "isolta" näyttämättä kuitenkaan liian isolta vaan todella kauniilta ja naiselliselta naiselta joka kantaa itsensä upeasti.
Sellaisen kuvan haluan itsekin antaa, olla oikeastikin jotakin sitä mitä kuvissa näkyy.
En pelkkää illuusiota.

Lenda on allaolevassa kuvassa jo 50 vuotias. Maailma todellakin tarvitsee esikuvia =)

Sain viimein tehtyä myös virallisen fanisivun Facebookiin.
Sinne tulee kivoja juttuja arvottavaksi kaikkien tykkääjien kesken:
saa käyttää muttei oo pakko ;)

https://www.facebook.com/KatiAlanderFigure


-Kati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti