sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Keep going girl!

Ou jee, näin teen!Elämää on ollut kisojen jälkeenkin. Pidän hektisestä elämäntyylistä, on kiva kun saa pitää monta rautaa tulessa ja pieni kiire takaraivossa ylläpitää suorituskykyä.
Ennenkaikkea on ollut mahtavaa päästä treenaamaan taas kovaa, arvatkaa kulkeeko?
No kyllä! Jos loukkaantumisriskiä ei tarvitsisi huomioida voisin sanoa että kyykkäisin aika monta nuorta ja ehkä vähän vanhempaakin miestä suohon, ei siksi että haluaisin olla vahva vaan siksi että se on vaan hauskaa :)


                                  Kahta en vaihda,uskollisia nostokenkiäni ja polvisiteitä.


Olen kartoittanut aika laajasti ympäri maailman suklaakakkuvalikoimia
ja yksi suosikeista löytyi Lahden Santa Festä. Oikeasti hyvää. Toinen varteenotetttava oli Miamissa South Beachillä huonepalvelun kautta toimitettu kakku mutta ehkä siihen vaikutti se että annos oli pitsalautasen kokoinen ja muistan heräilleeni yöllä syömään sitä eikä se loppunut koskaan ;)


 
 
Mitäs muuta tässä on puuhailtu..yksi kivoimmista jutuista oli tietty kuvaukset Mike Sirénin kanssa.
On se vaan niin äijä kameran takana, paras.
Mikè sanoo "asentoja" ja sitten alkaa räpsymään..20 minuuttia ja homma on paketissa. Helppoa!Ensi viikon käytän treenaamiseen ja valmistautumiseen Las Vegasiin lähtöä varten.
Lauantaina on vielä Bodyn kuvaukset ja uudistuneen Classic Gymin avajaispartyt.
Sieltä tulee raporttia myös Body lehden kautta niin näette kuka on ollut kenenkin kanssa ;)

Näihin tunnelmiin ihanaa sunnuntaita kaikille!
Muistattehan että sunnuntai on virallinen suklaakakku ja sihijuomapäivä.

- Kati


10 kommenttia:

 1. Hyvää sunnuntaita myös sinulle! Olet ihan huikea nainen! Blogiasi on ilo lukea, siitä saa mukavasti perspektiiviä omaan elämiseen ja treenaamiseen. Paljon tsemppiä kisavalmistautumiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa palautetta :) Sain taas aimo annoksen energiaa kohti isoa O:ta!

   Poista
 2. Oot hieno mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te lukijat olette! Vaikka voihan joukossa olla muutama mieskin ;)

   Poista
 3. Mistä oot tollaset blingbling nostokengät ostanut? Oon iteki miettiny tollasia kenkiä etenkin jalkapäiviä varten, mutten oo löytäny ku niit "äijämäisiä" :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä hurjasti Olympiaan ! Kyllä te suomiNaiset ootte upeita ja sisukkaita ! Nostan hattua ! Motivaatioksi syödä terveemmin ,vaikka itse en vielä liikkumisen iloa ole löytänytkään elämässäni...mutta näitä fitnessblogeja on niiiin mukava lukea ja saada kurkistus siitä mitä teidän elämäntapa on ja pitää sisällään ! Show must go on !

  Yst.terv.Minna

  VastaaPoista
 5. Aa okei, suosittelet ilmeisesti tollasia nostokenkiä reenikengiksi? mitäs mieltä muuten oon niistä paljasjalkatossuista, toimiiko kovissa treeneissä? mut huisisti onnea tulevaan kisaan, oot kovassa kunnossa ja mun yks esikuvista! :)

  VastaaPoista
 6. Heippa Kati!

  Sanoit muistaakseni aiemmin jossain postauksessa, että mielestäsi maksimi proteiinimäärä olisi 2g/painokilo. Noudatatko itsekin tätä? Oletko aiemmin lihasta kasvattaessasi syönyt enemmän proteiinia?

  Maria

  VastaaPoista
 7. Heippa Maria!

  Kyllä tuo 2g/painokilo on ollut minulla aina maksimi.

  Terv.Kati

  VastaaPoista