sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Bodaaminen on kuin MasterChefia

Katsoin yhtenä päivänä MasterChefiä ja tajusin että toihan on niinkun bodaamista, sallinette että käytän nyt tätä termiä.
Mitä yhtäläisyyttä ruuanlaittokisalla ja bodaamisella muka on?
Pari tärkeää seikkaa: samat ohjeet ja välineet, kummassakin tietty oman lajinsa sellaiset :)
Miksi sitten vain joku onnistuu saamaan sen tajunnan räjäyttävän makuelämyksen aikaan, kaikilla on kuitenkin ne samat värkit käytössä?
Suurin osa epäonnistuu, tulos on vain sinnepäin.Sitten paikalle tulee Jyrki Sukula (tiedän ettei hän ole MC:ssä mutta minulle hän edustaa lajinsa huippua) ja perfecto-
se on siinä hänen kokattuaan tovi!
Sama pätee bodaamisessa, voit jauhaa samalla ohjelmalla kuin Lenda Murray ja ihmetellä miksi kätesi ovat samat pulkannarut vuodesta toiseen etkä muistuta vähääkään Lendaa.





Voit opiskella ja kehittyä mutta kummassakin lajissa on minusta viime kädessä kyse lahjakkuudesta,
herkkyydestä ja vaistosta: tuleeko sinusta huippu vai ei.
Kaikkihan tietää hyvän ja huipun pihvin eron. Hyviä syöt elämäsi aikana monta mutta sen yhden jonka hyvyyttä sanat eivät riitä kuvaamaan muistat ikuisesti, missä ja milloin sen söit ja haaveilet että vielä kerran saisit jotain yhtä loistokasta.




-Kati




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti