perjantai 30. marraskuuta 2012

Eka kerta!Kunnon treenien puuttuminen saa minut tekemään kaikkea kummallista.
Kävin elämäni ensimmäisessä jumpassa! En niinkään kuntoani kohentamassa vaan ihan yleissivistyksen vuoksi ja tietenkin myös pitääkseni muutaman vuoden takaisen lupaukseni osallistumisesta hyvälle ystävälleni Jaanalle joka vetää ihan taatusti ruumiin pumppiin joka
tytöltä ja mummolta Oulussa! Peukutan!Pakko todeta että siellähän oli hauskaa! Vääntelin lihaisaa ruhoani oikein näppärästi ohjeiden mukaan,
veivasin tuubia, puristin pakaraa..eikä tullut edes liiaksi hiki eli kyllä se lihaskunto näyttää auttavan yllättävissäkin käänteissä.

Muutenkin päivä oli sosiaalisesti onnistunut, salilla törmäsin Supermassaan jonka iloinen olemus saa aina hyvälle tuulelle. Maken kanssa kuutioidaan jotain spesiaalia uutta treeniin..mielenkiintoista kun mies totesi "ai niin, sähän et sitä lihasta enää tarvitse". 

Aamulla huomasin muuten jopa jotain pientä uutta tuntemusta vatsan seudulla ja ihan pikkuisen reisissäkin  :)

-Kati


1 kommentti:

  1. Hei Kati!
    Olet niin upea kilpailija ettei sanat riitä kertomaan. Olet todellinen idolini! Oli mahtavaa huomata että olet aloittanut blogin jota aion nyt ehdottomasti seurata! Voisitko kertoa omasta suhteestasi aerobiseen treeniin? Teetkö itse sitä ja jos teet offilla ja dietillä niin millaisia määriä?

    VastaaPoista