torstai 3. heinäkuuta 2014

Missä on mun rusketusraidat?

Mikä kesä se tämä on?
No, eksyinpä jopa tänne blogiinkiin kirjoittelemaan lyhyen postauksen kun ei rannalla tarvitse maata.
On siihen tietty muitakin syitä: unohtunut salasana, nälkä, kiire, kuuma, väsymys..
Unohtamatta koneeseeni hiipinyttä virusta. Enkä ole edes katsonut pornoa.
Ei voitele.

Tässä yhteydessä pitäisi tietenkin olla belfie. Mutta se jää laittamatta koska tuntisin edelleenkin niin paljon myötähäpeää itseäni kohtaan etten ole niitä kyennyt ottamaan.
En myöskään ruoka-annoksista joita puskee riittämiin muutenkin pitkin päivää sosiaalisen median kautta.
Kiinnostaako ihmisiä oikeasti katsoa kuvia kanasta, parsasta ja smoothieista miljoonassa eri versiossa?
Otin minä kyllä itsekin yhden ruokakuvan =D Ei pitäisi nauraa niin paljon ettei edes jäätelö pysy käsissä.
Aika nillittävä aloitus, nyt tulee positiivisempaa settiä :)
Ensinnäkin uskon että viimeistään ensi viikolla paistaa Oulussakin, sitten ollaan rantsussa ja ehkä patiollakin.
Te etelän ihmiset ette taida tietääkään mikä patio on, tai minulle se ainakin oli vierasta huttua kun ensimmäiselle Oulun turneelle tulin aikoinaan. Nopeasti selvisi että kysehän on terassista.
Vähän ikävä noihin hevoshommiin, kesät olivat parasta aikaa kun kierrettiin kilpailuja ristiin rastiin pitkin suomenniemeä. Aion kyllä hypätä vielä aktiivisesti satulaan, tällä hetkellä ratsastus saa kroppani niin
jumiin etten voi sitä tehdä siinä mittakaavassa kuin haluaisin.
Kuvassa on ystäväni hevonen Napsu, juuri sellainen jonka kaikki pienet tytöt (ja isommatkin) haluaisi
omakseen <3.
Olin vähän laiska alkukesästä treenien suhteen mutta onneksi lajissani laiskuudestakin palkitaan toisinaan.
Keho tarvitsee välillä kevyempää kyytiä, sitten taas kulukee kun saa kunnon höngän päälle.
Nyt treenit ovat taas alkaneet olla sellaisia joista saan fiiliksiä, silloin kun prässissä alkaa olla raudat sitä luokkaa ettei lisää uskalla laittaa nivelten pettämisen pelossa, on hyvä meininki.
Enää ei pelota niinkuin parhaimmillaan vanhoina hyvinä aikoina mutta edelleen nautin tästä hommasta!

Kuten tarkimmat ovat huomioineet elämäni pyörii pitkälti fitneksen ja siihen liittyvien lieveilmiöiden ympärillä. Sen vuoksi olenkin erityisen iloinen syksyn kisoista, ihan mieletön määrä kilpailijoita! Minulla on taas kunnia saada ihastella kaikkia teitä hienoja urheilijoita tuomaripöydän takaa.


Miehille, jos tätä nyt sattuu joku mies lukemaan: kiinnittäkää huomiota erityisesti esiintymiseen.
Vaikka olisitte nollaprosentin rasvoissa ja lihaa olisi enemmän kuin pihvisonnilla, jäykkä posettaminen ja kiviset, hymyttömät kasvot ei ole eduksi kenelläkään.
Ottakaapa mallia vaikka Oulun omasta pojasta Ilkka Mursusta, rento esiintyminen ja pilkettä silmäkulmassa
yhdistettynä kovaan fysiikkaan. Voitelee.Innostuin nyt taas vähän tästä kirjoittelusta, katsotaan jos saisin tuotettua jotain muutakin lähipäivinä :)
Toivotaan että huomenna paistaisi.

- Kati
4 kommenttia:

  1. hyvä että jälleen kirjoittelet :)

    VastaaPoista
  2. oletpas tosi upean näköinen nainen....siis tosi upea...osaat niin nätisti hymyilläkkin ett oon ihan Super kateellinen,en kehdannut laittaa tuonne silikoni juttuusi mitään kommetteeja kun näemmä tosi monet olivat siellä jo kysymyksiä lähtelleetkin sulle...mutt miksi aina kaikki kysyy noita samoja,,mitä makssoi ja miksi otit,jne...missä ovat muut asiaan liittyvät kysymykset !!! kuten miten helppoo on löytää sopivat liivit ? ja enpäs kun oot noin näytttävä mimmi niin miten tyypillinen kauppa reissut menee,törmääkö äijät kahvipaketteihin katsellessaan sinua tms ? kyllä nyt joki hauska sattumus on sulle täytynyt sattua siis ihan pakko kuin renkaat ralli-autossa :) kaikkea oon kuullut silikoneista mutta toi on niin hauska vertaus et vallan. Pakko vielä tähän samaan syssyyn laittaa et susta on otettu tosi kauniita kuvia mutta hei...mä ainakin kaipaisin ns, tavis kuvia...kati kotona,kati rannalla,Kati ostoksilla ,Kati remppahommissa ym...toivottavasti niitä tulis tänne vielä joskus.Itse haaveilen silikoneista..tosi ei kukaan ymmärrä miksi ne ottaisin kerta rinnat ovat jo nyt tosi isot,,,mutta kun ne roikkuu kuin räkä navan seudulla ja toisekseen bikinit ei niihin istu ei sitte millään....siksi toi et sulle on laitettu vaikka omasit isot rinnat silarit niin kiinnostaa tosi paljon..

    VastaaPoista
  3. voiko bikini fitness kilpailussa pärjätä ilman silikoneja ja onko ne pakolliset?

    VastaaPoista