maanantai 4. marraskuuta 2013

Time flies and so do I

Ennen Olympiaa olin kiireinen ja suunnittelin monia juttuja joita tekisin sen jälkeen, ilman kiirettä.
Kuinkas kävikään, kiire ei ole hävinnyt minnekään. Päinvastoin, ne päivät jolloin voin tehdä sitä
kuuluisaa ajatustyötä ja relata on harvassa koska tehdessään sitä mistä pitää nauttii joka hetkestä.
Vanhana ehtii sitten lepäillä :)
Yksi syksyn hauskimmista ja ehkä koko elämäni mieleenpainuvimmista kisareissuista tein niin että en itse edes kilpaillut. Olin sparraamassa rakasta ystävääni, megapupu Anna Virmajokea EVLS Prague Prossa.
Voi jestas meillä oli hauskaa! Autoin Anna viimeistelyissä ja kyllä hän loistikin lavalla.
Alamme jatkossa tekemään yhteistyötä myös siviilin ulkopuolella ja olen hänen kauttaan kiinnostunut uudella tavalla bikinifitneksestä joten olen avoin yhteydenottoihin myös bikinityttöjen auttamiseksi jatkossa.


Treenautan nykyään myös Helsingissä, se on mukavaa vaihtelua tuttuun kotisaliin Oulussa ja saan myös synergiaetuna tavata ystäviäni joita näkee muuten ihan liian harvoin.
Alla on lainaus tavoitteellisesti treenaavan Eveliina Nisulan blogista:

"Viime torstaina siis kävin treenaamassa IFBB Pro Kati Alanderin kanssa Helsingissä GB gymillä. Käytiin läpi selkä sekä olkapäätreeniä, mm. pystypunnerrusta, vipareita, ylätaljaa ja käsipainosoutua. Lähinnä tekniikoita hiottiin, mutta kyllä siinä 1,5tunnissa kerkes vähän hikikin tulla. En usein ota mitään "ulkopuolisia" treeniapuja, mulle on riittänyt loistavasti oman valmentajan opit ja ohjeet, mutta ihan vaihtelun vuoksi oli kiva käydä treenaamassa Katin kanssa. Kati oli tosi mukava, helposti lähestyttävä ja aidosti läsnä, I like. Joskus ehkä uudestaankin, mää sain treenistä paljon irti ja etenkin motivaaatiota. Ja damn kyllä on itellä vielä matkaa pro tason bodyyn, on se vaan upeeta nähdä läheltä livenä sellasia kroppia mitä yleensä näkee vaan kuvissa ja jossain kaukana lavalla!.... haha :D Treenistä päällimmäisenä jäi mieleen; PAINETTA, RYTMIÄ ja ÄLÄ anna sen raudan painaa! :D"

Seuraavat Helsinki päivät ovat 18-19.11, myös Tampereelta on tullut runsaasti yhteydenottoja joten tulen Tampereelle 20.11. Kaikille päiville on myös poseerausryhmä ja sitähän ei voi harjoitella koskaan liikaa!
Laittakaa viestiä info@katialander.comTreenautin ihanaa ystävääni Hanna Antti-Poikaa, hänen blogi löytyy http://sportslady-h.blogspot.fi/


Palautuminen syksystä on sujunut hyvin ja alan pikkuhiljaa hakemaan nousukuntoa.
Tämä viikko on itseasiassa ensimmäinen jolloin odotan isomman raudan alkavan liikkumaan ja sehän on 
parasta tässä hommassa. Ei siksi että haluaisin olla se salin vahvin tyttö vaan siksi että on mahtava tunne joutua todella keskittymään jokaiseen sarjaan tuntien kunnioitusta liikutettavaa painoa kohtaan.
Oikeastaan ainoa asia mitä kaipaan on se pienoinen pelon tunne jota ennenvanhaan jouduin kokemaan kovimmissa jalkatreeneissä, nykyään en enää hae jalkaosastolle massaa joten hieman haikeudella muistelen noita aikoja. Mutta sitten joskus kun kilpailu-urani on ohi..eli 60-vuotiaana ;)

Monien muiden juttujen lisäksi suuntaan Fitnessfestivaleniin Göteborgiin kuun lopussa Better Bodies tiimin mukana.
Siitä tulee superhauskaa ja mukana on mm.Nathalia Melo. 


Woimakasta viikkoa kaikille, ei anneta raudan painaa eikä sateen tai harmauden masentaa!

-Kati

4 kommenttia:

  1. Juurikin näin Kati!! Sillon taotaan, ku rauta on kuuma..levetä kyllä ehtii myöhemminkin ;-) Oot kyllä mieletön tsemppari ja huippu valmentaja, höystettynä mielettömällä huumorintajulla :-D -Tepa

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että asenne(?) bikiniä kohtaan on Annan myötä muuttunut, sen verran negatiivis sävyisesti aikasemmin kirjoitit.. Vaikka itse olen ruma/tatuoitu, niin mielestäni on kiva kisailla, vaikka voittosta ei varmasti ikinä tarvitse edes haaveilla. Jokaisella on kuitenkin omat tavoitteensa ja mielenkiinnonkohteensa. t.PauliinaTee

    VastaaPoista
  3. Tuo on oikea asenne, jokaisella on oikeus kilpailla ja tehdä asioita sen mukaan mikä tuntuu itsestä hyvältä :) Totta, olen nykyisin kiinnostuneempi bikinifitneksestä lajina mikä on mielestäni oikein mukava asia.Lajikriteerit tietenkin ovat ja pysyvät riippumatta siitä olenko lajin puolesta vai en.

    VastaaPoista