tiistai 23. heinäkuuta 2013

Toisista on tanssimaan bikineissä yökerhossa, toisista taas ei

Menneenä viikonloppuna oli IFBB tuomarikoulutus Pawel Fillebornin johdolla eli näette myös minut syksyn kilpailuissa tuomaripaneeleissa.
Pawel on IFBB:n päätuomari, loistava persoona jonka ammattitaito on vertaansa vailla. Vaikka onpa hän passittanut minutkin tiukalla tyylillänsä kerran pois MM-lavalta pyyhkimään jotain kimalletta joka ei juuri sillä hetkellä tuntunut kovin hauskalta ;)


Pawel näytti kuvaa kilpailijasta jolla oli hyvä fysiikkaa ja kaikki näytti olevan kunnossa mutta silti
tämä kilpailija sai huonon sijoituksen. 
Tässä yhteydessä saimme ehkä parhaan kuvauksen jonka olen koskaan kuullut: "kuvittele itsesi täyteen yökerhoon tanssimaan lattialle yksin pelkissä bikineissä. Jos tunnet itsesi yhtään vaivaantuneeksi, et ole oikeassa paikassa. Sama pätee fysiikkalavalle". 
Itse huomaan käyttäväni usein lausetta "Hyvä fysiikka mutta sielu puuttuu.Harmi, hänestä ei koskaan tule voittajaa". Pawelin esimerkki yksinkertaisuudessaan on mielestäni täysi kymppi. 

Haluan tuoda jotain tähän yhteyteen myös automaailmasta. Kaikkihan tietää että mikäs sen hienompaa on kuin voimia näyttää ja hevosvoimia käyttää ;)
Aston Martinin kojetauluun syttyy käynnistäessä kolme sanaa POWER, BEAUTY, SOUL.
Arvaatte varmasti miksi itse sytyn noista sanoista; niistä on myös hyvä fysiikkakilpailija tehty.
Vaikka voimaa ja kauneutta löytyisi niin ilman sielua ei voi koskaan olla paras.


Aurinkoista viikkoa, nautitaan ja treenataan kovaa!

-Kati
7 kommenttia:

 1. ei ole ainoa postaus jossa mainitset aston martinin..huoh

  VastaaPoista
 2. Jos pellistä ja muutamasta muusta tylsästä materiaalista on saatu jotain niinkin kaunista aikaan niin pakkohan siitä on toisinaan mainita :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Käytätkä dietissäsi lainkaan maitotuotteita?

  VastaaPoista
 4. Kerroit että et käytä lisäravinteita lainkaan, mutta tuleeko otettua monivitamiinia, omegoja, d:tä yms.. Vai otatko kaiken tarvittavan perus ruuasta?

  VastaaPoista
 5. Heippa Kati!

  Sanoit muistaakseni aiemmin jossain postauksessa, että mielestäsi maksimi proteiinimäärä olisi 2g/painokilo. Noudatatko itsekin tätä? Oletko aiemmin lihasta kasvattaessasi syönyt enemmän proteiinia?

  Maria

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Kati kisamenestyksestä! Laitahan vähän fiiliksiä kisoista.

  -Juha

  VastaaPoista